Nyhetsbrev februari 2014

Partnersamarbeten ger nya affärsmöjligheter

Enligt talesättet ska framrutan vara större än backspegeln, men med en kort blick bakåt kan jag konstatera att 2013 blev ett bra år för oss.

Vi klarade våra mål och är även fortsättningsvis ett stabilt och lönsamt bolag, vilket skapar trygghet för våra kunder, partners och medarbetare.

Utmärkande för 2013 var att större företag och myndigheter går mot ramavtal - KST - Kommunikation Som Tjänst - vilket innebär att man upphandlar en leverantör för hela telekommiljön. För oss innebär det att vi allt oftare levererar våra tjänster via partneravtal med operatörerna. Åklagarmyndigheten är ett exempel där vi tillsammans med Tele2 inom ramen för KST, ger denna service många år framöver. Under 2014 kommer vi sannolikt att se ett flertal liknande affärer växa fram då vi är underleverantör till flera av operatörerna som vann Kammarkollegiets ramverksupphandling KST.

Men självklart kommer vi även att ägna stor kraft åt utveckling som kommer alla våra kunder till del. I dagarna lanserar vi t.ex. en ny version av vår app med nya och förbättrade funktioner som underlättar din vardag. Men det kanske viktigaste med appen är att den gör att vi kan ge ett mer professionellt bemötande till era kunder, eftersom den hjälper oss att se om ni är upptagna samt när ni beräknas bli tillgängliga. Läs mer om appen nedan.

Era synpunkter och önskemål om utökade kundservicetjänster driver oss framåt, därför är det glädjande att nu kunna presentera ett samarbete med BokaDirekt som är ledande i Sverige på att erbjuda internetbokning för verksamheter som kräver tidsbokning.

Sist men inte minst, hör gärna av dig till mig om du har synpunkter eller önskemål på vår verksamhet och vårt erbjudande!

Roland Pihlström, VD
roland.pihlstrom [at] kalixtele24.se

Ny version av Kalix Tele24:s app

Med vår kostnadsfria app går det snabbt och enkelt att ändra din satus (till möte, lunch, sjuk etc), läsa meddelanden från telefonisten samt se om dina kollegor finns tillgängliga. Inloggningen till appen är personlig och kräver lösenord. Lösenord får du genom att maila till telefonist [at] kalixtele24.se. Läs mer om appen!

Tävla och vinn hörlurar från a-Jays!

Ladda ner vår nya app och tävla om ett par trasselfria hörlurar med prisvinnande ljud från a-Jays. Till tävlingen!

Nu finns vi även på Facebook!

I tillägg till våra övriga kommunikationskanaler så har vi startat en Facebook-sida. På vår Facebooksida hittar du tips, nyheter och erbjudanden. Vardagar mellan kl. 8:00-17:00 finns vår kundtjänst tillgängliga att svara på frågor. Följ oss på Facebook!

Bokningstjänst via Bokadirekt

I dagarna så inleder vi ett nytt spännande samarbete med företaget Bokadirekt AB som är ledande i Sverige på att erbjuda bokningstjänster via nätet. Tillsammans med Bokadirekt kan vi nu ta hand om din tidsbokning när du själv inte kan – eller vill, dygnet runt. Året om. Läs mer

SM i telefoni med Vattenfall

I slutet av januari avgjordes 2013 års SM i telefoni. Det är en tävling där ett undersökningsföretaget gör ett stort antal samtal som sedan betygssätts efter olika kriterier. För andra året i rad var Kalix Tele24 i final tillsammans med vår kund Vattenfall och vi kom på en god 2:a plats. Vann gjorde Örebro Läns Landsting.

Kalix Tele24 i media

Som ett resultat av pressreleasen om att vi fått Karolinska Institutet och Åklagarmyndigheten som kunder, gjorde TV4 Luleå följande reportage från vår verksamhet i Kalix: Se reportaget

Ny medarbetare på Kalix Tele24

Vi har fått en ny produktionsledare på vårt kontor i Haparanda, Kristiina Lampinen. Hon kommer närmast från Softronic AB, där hennes uppgift var att etablera ett kontor i Kalix. Kristiina har tidigare bland annat arbetat på Cape East samt Tallink Silja.

"Jag har alltid förknippat Kalix Tele24 med kvalitet, så jag är riktigt glad att jag har fått möjligheten att bli en del av teamet med många kompetenta kollegor i ett branschledande företag som Kalix Tele24."

Kristiina Lampinen, Produktionsledare Kalix Tele24

Sportlov – hänvisningsdags!

Nu närmar sig sportlovstider. Vi vill påminna dig och dina medarbetare om att meddela oss era ledigheter och hänvisningar. Använd gärna vår app, alternativt kontakta kundtjänst via telefonist [at] kalixtele24.se eller 0920-24 00 00.

Vill du veta mer?

Ring oss, vi svarar alltid.
020-69 00 00
eller
Skicka ett meddelande:

Kalix Tele24 erbjuder svarsservice, växeltjänster och kundservice för olika behov. Se hur vi löst behoven för andra.

Underlättar arbetet för växel och kundwebb Blomsterlandet

KalixTele24 tar ca 1 500 samtal och 500 mail åt oss i månaden. 

Ökad kapacitet och tillgänglighet Region Norrbotten

Regionväxel som tar ca 55 000 samtal i månaden

 

 

Komplett växelfunktion Vattenfall

Komplett växelfunktion med professionella telefonister och dygnetruntbevakning.

Tillgänglighet och kundservice Hemglass

Kalix Tele24 administerar info@-mailen samt deras Facebook-sida.

Tillgänglighet Lindesbergs kommun

Kommunens växel har alltid tillräckligt många telefonister.
 

Hög servicenivå Landstinget Sörmland

Landstinget Sörmland satsar på hög servicenivå.

Tillgänglighet Chiquita Sverige

Förbättrad tillgänglighet för kunder och konsumenter.