Lindesbergs kommun

Lindesbergs kommun har ca 23 000 invånare och ligger i Örebro län. Kommunen är en del av Bergslagen och har mycket att erbjuda. En rik historia, många fritidsaktiviteter, en storslagen natur, sjönära boenden, ett attraktivt läge med goda kommunikationer och mycket mer. Småföretagandet spelar en viktig roll i kommunen, tack vare en lång tradition av entreprenörskap och nytänkande.

Behov – backup med kort varsel

Lindesbergs Kommun sökte efter ett företag som erbjöd telefonisttjänster eftersom växeln behövde hjälp med att besvara samtal vid överbelastning, så kallad overflow, samt vid sjukdom eller annan frånvaro. Det hade varit hög personalomsättning på timvikarier under ett par års tid, och problem med att hitta vikarier som kunde hoppa in med kort varsel.

Lösning – full växelbordsfunktion direkt när behov uppstår

Med Kalix Tele24s tjänst, som innebär en komplett växelbordsfunktion, har Lindesbergs kommun alltid telefonister på plats, utan inställelsetid. När antalet telefonsamtal ökar eller antalet egna telefonister på plats minskar går samtalen över till Kalix Tele24, delvis eller helt och hållet efter behov. Genom full integration med kommunens växel kan Kalix Tele24s telefonister hantera samtalen precis som om de var placerade hos kommunen.

Effekt – stabil tillgänglighet i växeln

"Det fungerar så bra så det känns helt naturligt att använda Kalix Tele24. De har nästan blivit som en del av oss. Vi har fått kontinuitet och stabilitet i vår växelfunktion, med garanterade svarstider. En professionell backup finns alltid på plats och vi kan ha avdelningsmöten under kontorstid utan att minska vår tillgänglighet. Vårt eget söksystem i växeln har dessutom blivit uppdaterat, eftersom vi kontinuerligt får feedback på sådant som kan förbättras. Vi är mycket nöjda med vår lösning och med Kalix Tele24, då vårt problem har tagits på allvar och tjänsten snabbt var igång när avtal hade skrivits på. Våra kontaktpersoner inger förtroende med sina kunskaper och telefonisterna ger ett bra bemötande till dem som ringer", säger Christel Store, driftoperatör och telefoniansvarig hos Lindesbergs Kommun.

Läs mer om Lindesbergs Kommun på www.lindesberg.se.

Vill du veta mer?

Ring oss, vi svarar alltid.
020-69 00 00
eller
Skicka ett meddelande:

Kalix Tele24 erbjuder svarsservice, växeltjänster och kundservice för olika behov. Se hur vi löst behoven för andra.

Underlättar arbetet för växel och kundwebb Blomsterlandet

KalixTele24 tar ca 1 500 samtal och 500 mail åt oss i månaden. 

Ökad kapacitet och tillgänglighet Region Norrbotten

Regionväxel som tar ca 55 000 samtal i månaden

 

 

Komplett växelfunktion Vattenfall

Komplett växelfunktion med professionella telefonister och dygnetruntbevakning.

Tillgänglighet och kundservice Hemglass

Kalix Tele24 administerar info@-mailen samt deras Facebook-sida.

Tillgänglighet Lindesbergs kommun

Kommunens växel har alltid tillräckligt många telefonister.
 

Hög servicenivå Landstinget Sörmland

Landstinget Sörmland satsar på hög servicenivå.

Tillgänglighet Chiquita Sverige

Förbättrad tillgänglighet för kunder och konsumenter.

Kalix Tele24 och GDPR

Läs om vårt arbete med GDPR.